Kitesurfles

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je heerlijk in de buitenlucht bezig zijn? Neem kitesurfles bij 4Wind. 

Een van de snelst groeiende watersporten van dit moment, en door de grote stappen die zijn gemaakt op het gebied van kitesurfmateriaal is kitesurfles nu toegankelijker dan ooit. Voor jong en oud, iedereen kan leren kitesurfen. 

De instructeurs van 4Wind Kitesurfles leren je op een enthousiaste en veilige manier kitesurfen, je hoeft niet sterk te zijn of mega sportief. Stap voor stap werken we toe naar jouw eerste kitesurf meters. 
Je krijgt kitesurfles van IKO gecertificeerde instructeurs, dat wil zeggen dat alle instructeurs een opleiding hebben gedaan, zo kun jij met een gerust hart aan de slag met de kite.

Kitesurfen wil je op een mooie locatie welke van alle gemakken is voorzien, daarom werken wij vanuit ons prachtige watersportcentrum op het Noordzee strand. Voor de kitesurfles kleed je je om in een van de kleedkamers, en achteraf neem je een warme douche. Daarna plof je neer in de lounge en geniet je van de actie op het water, er is genoeg te zien. 

Plannen we snel jouw kitesurfles in?

Dankzij het online boekingssysteem is dit gemakkelijker dan ooit, je kiest zelf een gewenste dag en starttijd van jouw kitesurfles. Dit kan 7 dagen per week van begin april tot half oktober. Een dag voor de geplande kitesurfles ontvang je een SMS en E-mail met de laatste informatie voor jouw kitesurfles en we zien je op het strand!

We hebben wat wind nodig om te leren kitesurfen, dus het kan zijn dat we de les verplaatsen omdat de condities niet optimaal zijn, dan krijg je hierover uiteraard bericht en kun je de les online opnieuw inplannen op een nieuw passend moment. 
Heb je een les afgerond? Dan kun je na het inloggen in ons boekingssysteem de theorie van de vervolgles doornemen, zo ben jij helemaal klaar voor de volgende les. 

Wil je meer informatie of alvast wat leren over het kitesurfen? Bekijk dan de website van 4Wind. 

kitesurfles van Nederlands kampioen
kitesurfles aan zee

Een paar pluspunten van 4Wind Kitesurfles

  • Meer dan 15 jaar ervaring in het geven van kitesurfles
  • Het nieuwste en veiligste kitesurfmateriaal 
  • Les van Nederlands Kampioen kitesurfen
  • Een mooi watersportcentrum van alle gemakken voorzien
  • Warme douche na jouw kitesurfles