deubordjes kantoor

Deurbordjes kantoor nodig? Bij Replato bestel je alles voor binnenbewegwijzering, waaronder ook deurbordjes voor kantoor.

Deurbordjes kantoor bestellen

Inhoudsopgave

Aluminium-deurbordjes-Replato

Deurbordjes op kantoor

Op zoek naar deurbordjes kantoor voor verschillende ruimtes en een goede navigatie door het bedrijfspand? Wanneer je een gebouw of ruimte binnen wilt lopen, is het altijd goed om te weten dat je goed zit. De deurplaten van Replato zijn verkrijgbaar in standaarduitvoeringen maar kunnen ook op bestelling gemaakt worden. In feite zijn de meest voorkomende deurplaten eigen ontwerpen. Hieronder vindt u meer informatie en mogelijkheden.

Wat is een deurbordje?

Een deurbord is elk type bord dat aan een deur is bevestigd (inclusief het kozijn of de stijl), waarvan de letters, nummers, afbeeldingen of sculpturen zichtbaar zijn vanaf de buitenkant van het pand.

Kantoorborden helpen uw bedrijf georganiseerd en aangenaam te houden. Zakelijke deurborden informeren bezoekers over uw werktijden en kantoorbeleid.

Aangepaste deurborden voor kantoren zijn er in veel verschillende uitvoeringen met bordsjablonen die kunnen worden gepersonaliseerd om aan de individuele of organisatorische behoeften te voldoen. Deze borden geven je controle over hoe jouw bord eruit zal zien, waardoor het zich onderscheidt van de rest.Je kunt gewoon een mooi sjabloo kiezen en een specifiek bericht toevoegen en details selecteren zoals kleuren, ontwerp, lettertype. Replato denkt met je mee in de gehele ontwikkelen van deurbordjes voor kantoor.

Deurbordjes met tekst

Wij kunnen deurplaatjes produceren met vaste, onuitwisbare tekst. Zo ontstaat er, als het huisnummer eenmaal is geplaatst, nooit verwarring. We hebben verschillende standaard uitvoeringen, bijvoorbeeld krasbestendig en ‘vandaalbestendig’ waardoor de borden een lange levensduur hebben.

Deurborden met wisselende tekst

Omdat de indeling van het gebouw kan veranderen, bieden wij ook de mogelijkheid om deurplaten te voorzien van verwisselbare onderdelen. In dit verwisselbare onderdeel (meestal van kunststof) kun je eenvoudig de inhoud wisselen. Vraag naar onze aluminium naamplaathouders met verwisselbare inzetstukken!

Verwisselbare naamplaathouder

Verwisselbare naamplaathouders kunnen ook erg handig zijn op een kantoor. Veranderd er iemand van werkplek of komt er een nieuwe collega? Dan wil je het deurbordje van het kantoor natuurlijk eenvoudig kunnen wisselen. Hiervoor maakt Replato ook verwisselbare naamplaathouders.

Zelfklevende deurbordjes kantoor

Zelfklevende deurbordjes zijn deurbordjes die zeer eenvoudig te bevestigen zijn. Er zit namelijk een plakstrik op, of de gehele achterkant is voorzien van klevend materiaal. Wil jij zelfklevende deurbordjes bestellen voor op kantoor? Neem contact op met Replato via onderstaande gegevens.

Montage van deurborden

Als het deurbordje klaar is, kunnen we het deurbordje of de naambordjehouder vakkundig door onze monteurs laten plaatsen. Onze technici weten precies wat ze ter plaatse kunnen verwachten en zorgen ervoor dat jouw bord goed op de juiste plaats wordt uitgelijnd. Zo efficiënt! Vraag naar de mogelijkheden.

Formaten en vormen deurbordjes kantoor

Vorm deurbordjes kantoor
Het deurbord hoeft geen standaard vierkant of rechthoekig bord te zijn, het kan elk gewenst model hebben. Of het nu gaat om een ​​ovaal referentiebord of een op maat ontworpen model, wij kunnen het produceren.

Formaat Deurbordjes
Wij hanteren geen standaarden qua opmaak. Het kleinste stuk dat geproduceerd kan worden is 10x10mm, en het grootste is ongeveer 2000x1000mm. Alles daar tussenin is voor ons eenvoudig te produceren. Geef bij de aanvraag aan welke formaten je graag zou willen hebben, dan bewaren we die. 

Deurbordjes laten maken door Replato

Jouw deurbordjes laten maken door Replato uit Almelo? Replato is al meer dan 100 jaar de specialist in het maken van deurbordjes voor kantoor en voor andere gebouwen. Wij verzorgen de gehele binnenbewegwijzering voor gebouwen. Meer weten over deurbordjes kantoor? Neem contact op.

Contactgegevens deurbordjes kantoor

  • Van Weerden Poelmanweg 9
  • 7602 PC Almelo
  • info@replato.nl
  • Tel:+31(0)5468611116
  • Nederland

Handige links