Groen drukwerk laten maken

Duurzaam en groen drukwerk: de toekomst!

Drukwerk kan ook duurzaam en groen zijn. Grain.nl is hier het levende bewijs van. 

Er zijn namelijk talloze manieren waarop drukwerk geproduceerd kan worden. Het is logisch dat er vragen gesteld worden over overproductie, materiaalgebruik en logistiek.

Grain denkt mee in het groen produceren van drukwerk, zodat elk bedrijf zich op een verantwoorde en duurzame manier kan profileren. Benieuwd hoe zij dat doen? Druk op onderstaande knop. 

Groen drukwerk laten produceren
Duurzaam drukwerk

Een groene drukkerij vinden?

In Nederland zijn een aantal groene drukkerijen waarbij duurzaamheid centraal staat. Grain werkt uitsluitend samen met partijen die voldoen aan de kenmerken van een groene drukkerij. Denk hierbij aan: de keuze voor papier, inkt,  transport, afwerking, oplages en verbruik, productclustering en productielocatie. Zodoende wordt er ingespeeld op de wensen van de markt. 

Waarom groen drukwerk laten maken door Grain?

40+ jaar ervaring

Een ervaren partij dat al sinds jaar en dag meegroeit met de nieuwe kansen dat drukwerk te bieden heeft.

De beste tarieven

Duurzaam drukwerk hoeft niet duur te zijn. Groen is niet per definitie duurder. Sterker nog: groen is soms zelfs voordeliger!

Altijd maatwerk

Het ene drukwerk is het andere niet. Daarom zorgt Grain altijd voor maatwerk.

Zet drukwerk in op een verantwoorde manier

Drukwerk is van alle tijden. Soms wordt gezegd dat print niet meer kan in deze tijd, maar indien drukwerk op een groene manier wordt geproduceerd, is het nog steeds een toegevoegde waarde voor organisaties. Benieuwd hoe Grain het verschil maakt, door een unieke manier van produceren en omgaan met de hedendaagse mogelijkheden? Neem contact op en laat je verbluffen door de kennis en kansen bij Grain.

Grain - dé groene drukkerij

Deze 'groene' organisaties gingen je voor:

Wij zijn trots dat wij groen drukwerk hebben mogen leveren aan deze organisaties.

Neem vrijblijvend contact op met een eco drukkerij

Als er een partij is die kan helpen met milieuvriendelijk drukwerk is het Grain! Als toonaangevende organisatie in de drukwereld weten zij keer op keer met innovatieve manieren drukwerk te verbeteren en verduurzamen. Benieuwd hoe zij jouw drukwerk kunnen optimaliseren qua footprint, prijs en kwaliteit? Stel je vraag of lees de FAQ. 

mokken-bedrukken-flyer-tondejeu-amsterdam

Drukwerk laten maken? Lees de FAQ

Ondanks dat veel dingen tegenwoordig digitaal gaan, is drukwerk zeker nog niet verleden tijd. Drukwerk is nog steeds populair vanwege de tastbaarheid. Het gevoel van iets aanraken en daadwerkelijk ontvangen, blijft de voorkeur houden bij een meerderheid van de mensen. Toch zie je in de markt dat de duurzaamheid vraagtekens oproept. Groen drukwerk is daarom ’the best of both worlds‘. 

Grain is een full service drukkerij gespecialiseerd in groen drukwerk. Dit wil zeggen dat vrijwel alles bedrukt kan worden en ook nog eens op een verantwoorde manier. 

CO2 neutraal drukwerk laten maken

De afgelopen jaren hebben uitgewezen dat de gehele wereld stappen moet zetten richting duurzaamheid. Hierbij is co2 neutraal drukwerk laten maken een mooie stap. Bedrijven kunnen hierdoor hun footprint verkleinen, maar wel op een unieke en fysieke manier hun doelgroep bereiken. Over de manier waarop Grain dat doet, vertellen we graag meer. Aangezien groen drukwerk voor elke organisatie maatwerk is, komen wij graag in contact! 

© 2024 All Rights Reserved.