NR.1 LEVERANCIER OP HET GEBIED VAN KLEEDKAMERINRICHTING

Een kleedkamer inrichten doet u met behulp van W&H Sports. Een kleedkamer moet een vertrouwde, comfortabele en een gezellige plek zijn voor iedereen die er gebruik van maakt. W&H Sports neemt u stap voor stap mee in het proces: van een 3D-visualisatie tot het eindresultaat.

Kleedkamerinrichting Sparta Rotterdam
Kleedkamerinrichting Almere city nieuw

NIEUWE KLEEDKAMERINRICHTING?

Kleedkamers zijn overal te vinden: zwembaden, sporthallen, sportverenigingen, scholen, fitnesscentra en bedrijven. Al deze kleedkamers hebben hun eigen kenmerken en vragen om een inrichting die aansluiten op de behoeften van de eindgebruiker. Dit zijn allemaal factoren waarmee rekening moet worden gehouden tijdens het inrichten van een nieuwe kleedkamer.

WAAROM KIEZEN VOOR W&H SPORTS?

sNELLE LEVERING

vASTE MONTAGEPARTNER

dESKUNDIG ADVIES

hOOGWAARDIGE MATERIALEN

MOGELIJKHEDEN KLEEDKAMERINRICHTING

Op het gebied van kleedkamerinrichting is er veel mogelijk bij W&H Sports. W&H Sports kan kleedkamerstoelen, -banken en -lockers leveren. Verschillende combinaties zijn mogelijk die we graag met u bespreken. Voor een professionele uitstraling kunnen de clubkleuren van uw vereniging worden verwerkt in de kleedkamer.

REFERENTIES

Verschillende referenties in binnen- en buitenland:

Club Brugge referentie kleedkamerinrichting
PSV referentie kleedkamerinrichting

VOETBAL KLEEDKAMER

Op elk voetbalcomplex zijn ze te vinden: de voetbalkleedkamers. Eenvoudig of uitgebreid, in alle varianten zien we ze terug. De materialen en wensen van de voetbalvereniging kunnen volledig worden verwerkt in de voetbal kleedkamer. Door de jarenlange ervaring van W&H Sports is geen wens te gek.

CONTACT

Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn is communicatie enorm belangrijk. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Na dit vrijblijvende contact zullen wij de plannen uitwerken en met u bespreken. Gedurende het proces zult u één vast aanspreekpunt hebben binnen W&H Sports waarvoor u terecht kan met al uw vragen. 

DIGIFOLDER
KLEEDKAMERINRICHTING

© 2024 All Rights Reserved.