Videograaf op jullie bruiloft

Trouwvideograaf Maarten Rietdijk

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar een videograaf voor jullie bruiloft? Als videograaf bruiloft heb ik inmiddels al tientallen bruiloften mogen filmen. Tegenwoordig is een videograaf eigenlijk niet meer weg te denken op een bruiloft. Weten jullie nog niet zeker of jullie een videograaf op jullie bruiloft willen? Of willen jullie weten welke trouwvideograaf het beste bij jullie past? 

Een laten maken van een trouwfilm is erg waardevol. Het is echt de beste manier om terug te kijken op jullie bruiloft. Een trouwfilm vol prachtige momenten, emoties, geloften en al jullie dierbaren. 

videograaf bruiloft
videograaf bruiloft

Bruiloft videograaf

Als trouwvideograaf maak ik trouwfilms. Elke videograaf heeft een eigen, unieke stijl. Als videograaf probeer ik me te onderscheiden door veel gebruik te maken van geluid. Ik verwerk de persoonlijke trouwgeloften, first look en ceremonie. Hierdoor krijgt de trouwfilm een echt verhaal, en is de film veel meer dan alleen beelden met muziek!

Elke videograaf maakt trouwfilms van verschillende lengtes. Als bruiloft videograaf probeer ik films van 6-8 minuten te maken. Wat mij betreft is dit echt de perfecte lengte voor een trouwfilm. Een korte trouwfilm kijk je sneller terug, en kan je vooral “even” laten zien aan vrienden en familie. Leuk als ze een avondje op bezoek komen!