De winkel, online en offline, voor Maison Berger. Door het ruime assortiment aan Maison Berger producten de winkel voor de geurliefhebber.

Maison Berger

Inhoudsopgave

Maison Berger

Maison Berger is het bedrijf achter onder andere de Lampe Berger brander en navullingen. Het systeem dat  ongewenste geurtjes in huis verwijdert en een heerlijk parfum verspreidt.

Inmiddels is het bedrijf zich geen verbreden, waardoor zij naast de brander ook andere parfumverspreiders hebben. Meest voor de hans liggend zijn uiteraard de geurstokjes, maar er is meer…. Je vind het bij Plezant, de Maison Berger winkel!

Maison Berger

Wat biedt Maison Berger aan?

Maison Berger is een Frans bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je merkt de kwaliteit door de geuren te ruiken. Hoogwaardige parfums die heerlijk en vooral prettig ruiken. Het bedrijf heeft een divers assortiment met artikelen die allemaal bedoeld zijn om geur te verspreiden.

Uiteraard het wereldwijd bekende merk Lampe Berger. De geurbranders die nare en onaangename geurtjes vernietigen en tegelijkertijd een heerlijk parfum verspreiden. Maar daar later meer over!

De andere parfumverspreiders zijn (navulbare) geurstokjes, mist diffusers en auto parfums. Allemaal met dezelfde kwaliteit en geuren van de geurbranders.

Lampe Berger brander

De Lampe Berger brander, een product van Maison Berger, is bedacht / ontdekt in 1898 en sindsdien een fenomeen. De geurbrander is een geweldige systeem dat zo gemaakt is dat het parfum verspreidt en onaangename geurtjes zoals kook- of rookgeurtjes weghaalt. Het is een makkelijk systeem in gebruik, je hoeft het enkel aan te steken en de vlam enkele minuten te laten branden. Na het uitblazen van de kleine vlam, zal het systeem zijn werk pas doen en de ruimte heerlijk van parfum voorzien. Gebruik de brander ongeveer een half uur bij een normale grootte van de woonkamer en je merkt dat er een heerlijke geur hangt. Tegelijkertijd dat het systeem de parfum verspreidt, zullen de onaangename (kook) geurtjes verwijderd worden.

Wil je een complete uitleg, bekijk hier de Lampe Berger gebruiksaanwijzing.

Maison Berger -lampeberger brander

Lampe Berger brander navulling

Met de Lampe Berger brander navulling heb je één van die heerlijke Lampe Berger huisparfums voor de brander. Er is ontzettend veel keuze, van frisse tot zoete en van houtachtige tot bloemige geuren. Hierdoor vind je altijd wel een parfum die je prettig vind. Het maakt dan niet uit of je de geur kiest die op dat moment past bij het seizoen of gewoon ééntje die je aanspreekt. Probeer wel altijd een parfum te vinden die dat ‘wauw!’ gevoel geeft. Ben je opzoek naar een nieuw geurtje? Bekijk hier alle huisparfums die verkrijgbaar zijn als Lampe Berger brander navulling.

Maison Berger geurstokjes

De Maison Berger geurstokjes zijn een perfecte aanvulling op je Lampe Berger brander of juist goed om op zichzelf te gebruiken. Met geurstokjes heb je een makkelijke manier om (de vaak wat kleinere) ruimten prettig te laten ruiken.

Je zet een setje met geurstokjes in de ruimte en hebt er geen omkijken naar. De geur wordt van zelf verspreid. Afhankelijk van de grootte van de ruimte gebruik je een x aantal stokjes.

Is het potje eenmaal leeg dan kun je een navulling van je favoriete geur kopen om in het potje te gebruiken. Ze zijn allemaal na te vullen, dus je hoeft niet steeds een hele nieuwe set te kopen.

Wil je deze geurstokjes eens proberen? Bekijk ons assortiment met de Maison Berger geurstokjes eens.

Maison Berger geurstokjes navulling

Voor de geurstokjes raden we aan om hier de ‘speciale’ geurstokjes navulling voor te gebruiken. Dit is een ander soort vloeistof dan voor de brander. Met deze geurstokjes navulling kun je je Maison Berger geurstokjes weer bijvullen. De geuren komen overeen met die voor de brander, maar het assortiment is wel een stuk beperkter. Bekijk hier welke geuren er verkrijgbaar zijn als Maison Berger geurstokjes navulling.

Maison Berger Mist Diffuser

Inmiddels is er van dit merk ook een Aroma Diffuser systeem verkrijgbaar. Deze mist diffusers werken op stroom en gebruiken water met parfum om de geur te verspreiden. Deze parfumverspreiders geven niet alleen geur af, maar zullen ook iets aan de luchtvochtigheid doen in huis.

Het systeem is met een afstandsbediening te bedienen en daarmee bijvoorbeeld ook in te stellen om met een interval te werken. Ook is er een timer functie waarmee de mist diffuser een half uur, een uur of 2 uur kan werken. Mocht je dat niet willen en de mist diffuser ‘gewoon’ aanzetten, dan zal deze zodra het reservoir leeg is vanzelf uit gaan.

 

Maison Berger Mist Diffuser

Voordelen van dit systeem zijn dat er geen vuur voor nodig is, er een beveiliging op zit waardoor het vanzelf uitgaat en diverse instellingen te gebruiken zijn zoals een timer.

Ben je benieuwd geworden naar dit systeem. Bekijk hier de Miason Berger mist Diffusers en navullingen.