De leukste vacatures van Amersfoort vind je bij Bikeshift

Kom werken voor Gorillas als fietskoerier

Werken bij Gorillas - fietsbezorger.com
Gorillas salaris

Vacatures Gorillas

Ben jij een echte liefhebber van fietsen en flexibiliteit? Dan is werken bij Gorillas de ideale (bij)baan! Fietsbezoger.com is op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die graag hun geld verdienen met het bezorger per fiets. Uiteraard krijg je de beste materialen als je gaat werken bij Gorillas. Daarnaast zorgt fietsbezorger.com voor de beste arbeidsvoorwaarden. Hierover straks meer! 

Waarom werken bij Gorillas via fietsbezorger.com?

Bepaal je eigen werktijden

Elke week bepaal jij je eigen werkrooster.

Een goed salaris

Verdien tussen de €12 en €20. Dit is afhankelijk van werkdagen- en tijden. Elke week uitbetaald.

Parttime en fulltime vacatures Amersfoort

Bij bikeshift vind je te gekke vacatures voor zowel partime als fulltime functies.

De vrijheid van een fietskoerier + de voordelen van loondienst

Bij Bikeshift werk je in loondienst, waardoor je nooit meer onverzekerd als fietskoerier hoeft te werken.

Kom werken bij fietsbezorger.com

Werken bij Gorillas als fietskoerier via fietsbezorger.com heeft talloze voordelen, zoals: het bepalen van een eigen rooster, een goed salaris, top arbeidsvoorwaarden en leuke werkzaamheden! Daar bovenop wordt hard werken beloond. Elke week maak jij kans om rider of the week te worden, met als beloning €100 netto! Top toch? Bijna vergeten: fietsbezorgers.com betaald elke week uit. 

Werk voor opdrachtgevers zoals:

Wij zijn trots dat onze fietskoeriers werken voor grote bezorgservices.

Bel vrijblijvend met fietsbezorger.com voor een leuke baan als fietskoerier

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Gorillas vacatures zijn zeer in trek, vanwege het groot aantal voordelen dat het werk met zich meebrengt. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden zeer goed. Er zijn weinig banen waarbij je zonder diploma zulke arbeidsvoorwaarden hebt. 

Will je werken bij Gorillas? Lees de FAQ

De minimale leeftijd om via fietsbezorger.com voor Gorillas te werken is 18 jaar.

Als je via fietsbezorger.com bij Gorillas gaat werken, is het uurloon afhankelijk van je werktijden- en dagen. Het uurloon varieert afhankelijk van deze factoren tussen de €12 en €20. Daarnaast kan je een bonus van €100 netto ontvangen als je de Rider van the week bent. 

Nee. Wij vinden het belangrijk dat je verzekerd bent tijdens je werk, je zelf niet je belastingen hoeft te regelen en je vakantiegeld- en dagen opbouwt.

Fietskoerier bij Gorillas worden?

Wil jij parttime of fulltime aan de slag als fietskoerier dan ben je bij fietsbezorger.com aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan gaan als fietsbezorger bij o.a. Gorillas met de best mogelijke arbeidsvoorwaarden. Hiermee bedoelen we niet alleen het goede salaris, maar vooral ook het niet actief zijn als ZZP’er. Aangezien wij jou in dienst nemen, maak jij gebruik van de voordelen die loondienst biedt. Denk hierbij aan het niet hoeven regelen van belastingen, het opbouwen van vakantiegeld- en dagen. Daarbij wordt je elke week uitbetaald en heb je zelf in de hand wanneer en hoeveel je werkt. Kortom: fietskoerier zijn, is de perfecte (bij)baan! 

© 2024 All Rights Reserved.