De leukste vacatures van Amersfoort vind je bij Bikeshift

Kom werken in Amersfoort als fietskoerier

Werken in Amersfoort - Fietskoerier worden via Bikeshift (1)
Werken in Amersfoort - Fietskoerier worden via Bikeshift (1)

Vacatures Amersfoort

Geniet jij van fietsen door het prachtige Amersfoort? Ga werken in Amersfoort als fietskoerier. Dankzij de komst van Bikeshift kan jij nu in loondienst (dus verzekerd, met vakantiedagen- en geld) werken als fietskoerier. En dan ook nog eens in een prachtige plaats als Amersfoort! Bekijk nu de leukste vacatures in Amersfoort door op onderstaande knop te klikken.

Waarom werken in Amersfoort via Bikeshift?

Bepaal je eigen werktijden

Elke week bepaal jij je eigen werkrooster.

Een goed salaris

Verdien tussen de €12 en €20. Dit is afhankelijk van werkdagen- en tijden.

Parttime en fulltime vacatures Amersfoort

Bij bikeshift vind je te gekke vacatures voor zowel partime als fulltime functies.

De vrijheid van een fietskoerier + de voordelen van loondienst

Bij Bikeshift werk je in loondienst, waardoor je nooit meer onverzekerd als fietskoerier hoeft te werken.

Verdien €100 netto als rider of the week

Werken in Amersfoort als fietskoerier heeft talloze voordelen, zoals: het bepalen van een eigen rooster, een goed salaris, top arbeidsvoorwaarden en leuke werkzaamheden! Daar bovenop wordt hard werken beloond. Elke week maak jij kans om rider of the week te worden, met als beloning €100 netto! Top toch?

Goed verdienen met werken in Amersfoort

Werk voor opdrachtgevers zoals:

Wij zijn trots dat onze fietskoeriers  werken voor grote bezorgservices.

Bel vrijblijvend met Bikeshift voor een leuke baan in Amersfoort

Benieuwd naar de mogelijkheden? Werken in Amersfoort via Bikeshift is zeer flexibel en betaald goed! Daarnaast kan je altijd een proefdag lopen, zodat je zeker weet dat fietskoerier de baan voor jou is.

Werken in Amersfoort

Will je werken in Amersfoort? Lees de FAQ

Momenteel zijn er meer dan 100 vacatures in Amersfoort. Een aantal vacatures in Amersfoort zijn te vinden op Bikeshift. Zij helpen je graag aan een baan waarin jij vrijheid vindt, goede arbeidsvoorwaarden hebt en bovenal veel plezier hebt! 

Ten eerste leer je Amersfoort heel goed kennen! Daarnaast is het gewoon heerlijk om tijdens werk te bewegen in de frisse lucht en er goed geld mee te verdienen. Neem vrijblijvend contact op om meer informatie te ontvangen. 

Fietskoerier Amersfoort worden?

Fietsbezorgers zijn de afgelopen hip and happening! De service is niet meer weg te denken. Voornamelijk in steden, waaronder Amersfoort, zijn bezorgdiensten op zoek naar zelfstandige fietskoeriers die fulltime of parttime aan de slag willen gaan. Bikeshift is hierbij de schakel tussen fietskoeriers en bezorgservices. Misschien vraag je af waarom? Die vraag is heel eenvoudig. Bikeshift zorgt ervoor dat fietskoeriers zich niet zorgen hoeven te maken over zaken zoals belastingaangiftes, het opbouwen van vakantiegeld- en dagen en verzekerd te werk gaan. Hierdoor ontzorgen ze bezorgservices, maar vooral fietskoeriers. Elke partij heeft hierdoor baat bij de diensten van Bikeshift. Dus werken in Amersfoort als fietskoerier is ideaal, zeker wanneer Bikeshift jouw werkgever wordt. 

© 2024 All Rights Reserved.