Joomla webdesign

joomla-website-maken

Inhoudsopgave

Joomla webdesign
Joomla website laten maken

Bouw

Voor de bouw van een nieuwe website maak ik gebruik van Joomla om een website te maken, dit is een krachtig CMS wat aanpassingen qua teksten en afbeeldingen makkelijker maakt, en iedereen zelf zijn website kan voorzien van content.

Onderhoud

Onderhoud van je website is heel belangrijk om deze goed te laten draaien en snel te laten laden, geen tijd voor het onderhoud, geef het uit handen, ik help je er graag mee om je website in topconditie te houden.

Hosting

Het vinden van goede hosting die aansluit bij je wensen is meestal een hele toer, mijn advies is ga niet voor de goedkoopste, mijn eigen ervaringen met Antagonist en Vimexx zijn super, snel antwoord bij een probleem dat ook gelijk wordt aangepakt en opgelost, dat is service waar je wat aan hebt.

Wat is het voordeel van een Joomla website laten maken.

De websites die Joomla webdesign maakt hebben vele voordelen.

Omdat er al vele mogelijkheden zijn ingebouwd heb je bijna geen extra plugins nodig die ook allemaal onderhoud nodig hebben en anders een kans hebben op een bezoek van een hacker, door alles goed te onderhouden hou je die wel op afstand.

Het up-to-date houden is heel belangrijk, komt er een update van je CMS, plugin of extentie, doe er wat mee.

Er enkele dagen mee wachten is niet heel erg, maar laat het geen weken duren.

En denk niet zo van “dat doe ik nog wel een keer” dat geeft kwaadwillende alleen maar meer gelegenheid om je website te misbruiken of plat te gooien. Iedereen kan slachtoffer worden maar daar maak je zo veel minder kans op.

Hou je website veilig en snel, onderhoud is net als bij je auto, fiets heel belangrijk.

Wat kost het bouwen van een website?

Basis Joomla webdesign

Vanaf € 250,-
Het Basis Joomla webdesign pakket voor iedereen die graag een website wil hebben maar een klein budget heeft, zo heb je een voordelige website die je zelf kunt aanvullen met teksten en content.

Geen ervaring met het maken van een website of een webshop, geen tijd kies dan voor het Basis Plus pakket met uitgebreide mogelijkheden.

Basis plus Joomla webdesign

Vanaf € 450,-
Het Basis plus Joomla webdesign pakket voor iedereen die een website laat bouwen en niet weet hoe te beginnen. De website is eenvoudig uit te breiden met een webshop voor het online verkopen van diverse producten.

Heb je een beperkt budget kies dan voor het Basis pakket waarbij je de content zelf kunt plaatsen.

Joomla webshop laten maken

Vanaf € 650,-
Als je een webshop wil laten maken om je diensten of producten online te verkopen dan is Joomla i.c.m Hikashop een goede keuze, met de uitgebreide mogelijkheden kun je hier een mooie en goede webshop mee laten maken. In een Basis plus website kan ook een webshop worden gekoppeld om content te schrijven die weer naar de webshop linkt om meer bezoekers te krijgen.

Voor wie allemaal een website

1. Particulieren die een website of webshop eventueel met een blog willen laten maken

2. Kleine winkels die hun goederen aanprijzen op internet ook icm een webshop

3. Zzp-er’s die hun eigen bedrijf willen promoten op internet eventueel icm een webshop
Maar ook voor:

4. Scholen en non-profit organisaties die hun website gemakkelijker willen onderhouden

5. Verenigingen en clubs die hun activiteiten willen laten zien

6. Website onderhoud en aanpassingen aan je site

En iedereen die iets met Joomla doet wil ik graag ondersteunen of een duwtje in de goede richting geven.

Als je zelf een website bouwt zijn de enige kosten de hostingkosten, want als je een hostingpakket afneemt bij een hostingbedrijf kun je gratis het Joomla CMS systeem installeren op je pakket.
Een voordelige keus zou dan Vimexx zijn met het goedkoopste pakket voor nog geen € 12,- per jaar.

Dat klinkt natuurlijk heel leuk maar om een Joomla website te bouwen daar gaat wel redelijk wat tijd inzitten om alles uit te vinden, om als ondernemer ook nog eens uit te zoeken hoe alles werkt en je twijfelt om zelf je eigen Joomla website te bouwen kun je beter je zelf foccussen op je bedrijf en de bouw uit handen geven.

Neem contact op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

  Joomla Webdesign Dussen
  Bredeweer 1
  4271 CJ Dussen
  06 – 10 72 15 64
info@joomla-webdesign-dussen.nl

Website link

© 2024 Joomla Webdesign Dussen.