loodgieter Amsterdam en omstreken
TFK Installatie Service is ervaren Loodgieter Amsterdam. Gespecialiseerd in het oplossen van al uw loodgietersproblemen, ontstoppingen en alles omtrent cv-ketels, van onderhoud tot en met reparaties. Bent u op zoek naar een bekwaam loodgieter Amsterdam, met routine en kennis van loodgieterswerkzaamheden? Heeft u een lekkage, een verstopping in de leidingen of heeft u een mankement in uw cv-ketel? Neem contact op met de loodgieter voor Amsterdam en omstreken.

Loodgieter Amsterdam en omstreken - TFK Installatie Service

Inhoud

Loodgieter Amsterdam verricht een rioolcamera inspectie
Onze gediplomeerde loodgieters voorzien u van voorlichting en raadgeving en kunnen meteen ter plekke komen in Amsterdam. Met ruime ervaring en deskundigheid van de nieuwste snufjes zijn wij al ruim 25 jaar een bekend begrip. Wij zijn een veelzijdig loodgieters- en servicebedrijf voor al uw herstellingen en onderhoud. Dag en nacht, 7 dagen in de week, staan wij paraat voor alle loodgietersklussen en bewerkingen aan uw verwarmingselementen. loodgieter amsterdam 24/7.

Gediplomeerde en erkende loodgieter Amsterdam

Wij werken alleen met gediplomeerde en erkende loodgieters en monteurs. Onze monteurs hebben kennis van de laatste ontwikkelingen en volgen continu opleidingen bij gerenommeerde cv-ketelmerken. Zo zijn wij continu op de hoogte en beogen wij het beste resultaat.

100% klant tevredenheidsgarantie

Wij streven naar uw goedkeuring in onze service en dienstverlening. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit met zekerheid te geven. Heeft u vragen of opmerkingen over de afgeleverde werk? Wij vernemen het graag en kijken samen naar een deugdelijke oplossing.

Vrijblijvend voorlichting en consult van onze ervaren loodgieters

Wij snappen dat veel klanten niet in het bezet zijn van technische vaardigheden m.b.t. reparaties en onderhoud. U vertrouwen is voor ons van groot belang. Wij verlenen Vrijblijvend voorlichting en advies om u te helpen en om tot een geschikte oplossing te komen voor uw probleem.

Wat kost een loodgieter Amsterdam en omstreken

De kosten van de dienstverlening zijn onderdanig aan het soort verrichtte arbeid. Wij opereren deskundig en snel, zodat de kosten  beperkt blijven. Om een juist beeld te krijgen van de kosten voor uw reparatie- of onderhoudsklus, kunt u geheel kosteloos contact met ons opnemen. Wij horen uw situatie aan, geven u informatie en consult en maken een voorstel voor u.
Het is erg belangrijk dat de verwarmingsinstallatie met regelmaat wordt  gecontroleerd en dat deze goed wordt onderhouden. CV onderhoud zorgt er namelijk voor dat u niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Door een gedegen onderhoud aan uw CV ketel, gaat de ketel veel langer mee. Een niet te onderschatten voordeel in de huidige tijd, is dat de CV ketel hierdoor ook zuiniger gaat stoken. Hiermee bespaard u aanzienlijk op de energie rekening. Bent u van plan om CV ketel te laten onderhouden in Amsterdam, neem dan contact op met de Loodgieter Amsterdam. Het is mogelijk om uw ketel onderhoud bij ons onder te brengen in een service contract. U betaalt dan een vast bedrag per jaar en wij zorgen voor de planning en het onderhoud van de CV ketel Amsterdam.
Als ontstoppingsbedrijf Amsterdam zijn wij tevens gespecialiseerd in alle voorkomende verstoppingen. Zeker als het niet duidelijk is wat de oorzaak van de verstopping is, kunnen wij met onze meet apparatuur als snel achterhalen waar het probleem ligt. Vervolgens lossen wij de verstopping voor u op. Als het gaat om rioolproblemen, problemen met de afvoer, wc of toilet verstopping, douche putje verstopt of een waterlekkage, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij lossen alle verstoppingen Amsterdam al jaren met succes op.
Met het inschakelen van loodgieter Amsterdam verzekert u zichzelf van een aantal voordelen die het voor u alleen maar makkelijker maken. Een aantal voordelen zijn namelijk:
  • Als professioneel loodgietersbedrijf Amsterdam wordt u adequaat geholpen en krijgt u 3 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden
  • Wij zijn als 24/7 Loodgieter Amsterdam altijd bereikbaar
  • We hanteren eerlijke tarieven, waarbij u een een kwalitatief goede oplossing geboden krijgt en die ook werkt.
  • We zijn snel ter plekke!